Žitná mouka celozrnná
Není tedy divu, že se odedávna používá k výrobě chleba, který je každodenní součástí stravy. Především v tom kváskovém má žitná mouka nezastupitelné místo, protože se z ní samotný kvásek vyrábí. Žitnou mouku lze použít i při výrobě dalších druhů pečiva nebo při pečení perníku.
Kategorie: | Mouky |
---|
Složení: zrna žita potravinářského
Země původu: ČR
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 1458 kJ / 348,8 kcal |
Tuky | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 72 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 13 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Mlýn Věrovany se nachází za Přerovem a jeho výrobky najdete pod značkou Malitas.
Kontaktní adresa:
Malitas s.r.o.
Slatinice 783 42