Žitná mouka celozrnná
Není tedy divu, že se odedávna používá k výrobě chleba, který je každodenní součástí stravy. Především v tom kváskovém má žitná mouka nezastupitelné místo, protože se z ní samotný kvásek vyrábí. Žitnou mouku lze použít i při výrobě dalších druhů pečiva nebo při pečení perníku.
Kategorie: | Mouky |
---|
Chlebová mouka T930
Složení: Žito potravinářské, pitná voda
Země původu: ČR
Složky | Množství ve 100g výrobku | Jednotky |
Energetická hodnota | 1465/345 | kJ/kcal |
Tuky | 1,3 | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 | g |
Sacharidy | 71 | g |
z toho cukry | 2,1 | g |
Bílkoviny | 11 | g |
Sůl | <0,01 | g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Malitas s.r.o.
Slatinice 134
Slatinice 783 42
Mlýn Věrovany se nachází za Přerovem a jeho výrobky najdete pod značkou Malitas.