Vánočka tuková 400g

Pšeničná mouka, voda, cukr, vepř. sádlo, droždí, vaječná melanž pekařská pasterovaná vaječná melanž, regulátory kyselosti E260 - kyselina octová, E270-kyselina mléčná, E325 - mléčnan sodný, jedlá súl, zlepšující přípravek/ pšeničná mouka, emulgátor- lecitin( E481, E471/ regulátor kyselosti E170, látka zlepšující mouku kyselina askorbová E300, enzymy/ sůl, citropasta/ voda, glukozový sirup, cukr, jablečná dřeň, modifikovaný škrob bramborový, citronové aroma, kyselina citronová, konzervant sorban draselný/ sušený žloutek/mléčná bílkovina, sušené vejce, emulgátor ( fosforečnan sodný), aroma, barvivo (beta-karoten)/

Na objednání
51 Kč / ks
Kategorie: BEZOBALOVÝ NÁKUP
Regionální produkt Český produkt

Nutrični hodnoty na 100g průměrně obsahuje:

 

Energetická hodnota                               1355kj/323kcal

Tuky                                                                  7.7g

z toho nasycené MK                                      2.9g

Sacharidy                                                       54.0g

z toho cukry                                                   11.0g

Bílkoviny                                                           8.4g

Sůl                                                                     1.1g 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Wellart s.r.o.

Pernštejnské náměstí 737

75301 Hranice I-Měst

 

 

Výborné a poctivé pečivo najdete právě pod touto značkou.

Pekárna Wellart s.r.o. byla založena v Hranicích inženýrem Zdeňkem Johnem v roce 1991. Její název byl majitelem převzat po jeho předcích kteří vlastnili Wellartův mlýn. Ten zásoboval Schlezingerovu řemeslnou pekárnu, na jejímž místě byla pekárna obnovena firmou Wellart.

Cílem pekárny bylo zachovat řemeslnou výrobu pekařského sortimentu, především výroby chleba a to tradiční technologií přípravy kvasů, to jest třístupňové vedení kvasů s vytvořením přirozené kyselosti.