Špaldové kroupy
Lahodné, chuťově jemné kroupy vznikají obrušováním zrn pšenice špaldy. Jedná se tak o šetrně zpracovaný produkt s vysokým obsahem vlákniny. Kroupy není potřeba dlouze namáčet ani vařit.
Lze je použít jako přílohu, do rizota nebo třeba zapéct se zeleninou a rajčatovou passatou. Ve studené kuchyni můžete vyzkoušet kroupy do pomazánek nebo salátů.
Kategorie: | Obiloviny a výrobky z nich |
---|
Složení: pšenice špalda
Země původu: Ukrajina
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 1480 KJ/ 354 kcal |
Tuky | 2.5 g |
Sacharidy | 64.3 g |
Bílkoviny | 15 g |
Vláknina | 8.7 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.
Kontaktní adresa:
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava
info@naturaljihlava.cz