Špaldové kroupy

Lahodné, chuťově jemné kroupy vznikají obrušováním zrn pšenice špaldy. Jedná se tak o šetrně zpracovaný produkt s vysokým obsahem vlákniny. Kroupy není potřeba dlouze namáčet ani vařit. 

Lze je použít jako přílohu, do rizota nebo třeba zapéct se zeleninou a rajčatovou passatou. Ve studené kuchyni můžete vyzkoušet kroupy do pomazánek nebo salátů. 

Můžeme doručit do:
2.2.2023
Skladem (3,164 kg)
Značka: Natural Jihlava
55 Kč / kg

Složení: pšenice špalda

Země původu: Ukrajina

 

Nutriční hodnoty na 100g:

Energie 1480 KJ/ 354 kcal
Tuky 2.5 g
Sacharidy 64.3 g
Bílkoviny 15 g
Vláknina 8.7 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.

Kontaktní adresa:

Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28

586 01 Jihlava

info@naturaljihlava.cz