Špaldová mouka celozrnná hladká
Špalda je bohatá mimo bílkovin, sacharidů a tuků také na vlákninu, minerální látky z klíčků a vitamíny. Jde také o pšenici, ale na rozdíl od té běžné, obsahuje špalda více vlákniny, prospěšných tuků a bílkovin.
Může naprosto nahradila klasickou pšeničnou mouku. Pečeme z ní buchty, rohlíky, chleba, prostě cokoli.
Kategorie: | Mouky |
---|
Složeni: ŠPALDA
Země původu: Maďarsko
Složení: Špaldová mouka, pitná voda
Země původu: Maďarsko
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 1517 kJ / 362,6 kcal |
Tuky | 1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 75 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.
Kontaktní adresa:
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava
info@naturaljihlava.cz