Sladidla
Babičky říkávaly, že cukr je potřeba. A jistě měly pravdu i v tomto. Největším problémem u sladidel není sladidlo jako takové, ale množství, které denně do těla dopravíme. Zde rozhodně platí všeho s mírou.
Jako u většiny zboží, i u sladidel je dnes možnost používat celou škálu druhů, od klasiky až po sirupy, xylitoly apod. My se pro vás snažíme vybírat ty vhodnější varianty. A opět se nebráníme doporučením, které další zařadit do sortimentu :)

Glukóza, lidově hroznový cukr, je nejrychlejším zdrojem energie. Vyrábí se z kukuřičného škrobu. Je to jednoduchý cukr nacházející se v krvi, a proto jeho trávení...

Kokosový cukr má nízký glykemický index a velmi příjemnou karamelovou chuť. Obsahuje také velké množství živin a je skvělou náhradou rafinovaného cukru. Kokosový cukr se...

Ne vanilínový, ale opravdu vanilkový :)

Sladidlo, které se získává ze dřeva, nejčastěji z březové kůry. Proto se mu také říká dřevěný nebo březový cukr. Sladivost je stejná jako u rafinovaného cukru, kalorická...