Rýže jasmínová

Typická asijská dlouhozrnná rýže, která se pěstuje v Thajsku a pro východní kuchyni je nepostradatelná. Patří mezi druhy rýže, které více lepí - hodí se tak hlavně k jídlům s omáčkou. Díky jemné chuti a květinovému aroma se hodí i pro úpravu na sladko. 

Je velmi důležité ji před vařením důkladně propláchnout. Nejlepší úprava jasmínové rýže je v páře, popřípadě metodou takzvané absorpce, kdy musíte přesně vyměřit množství vody v poměru k rýži, která se všechna vsákne. Doporučuje se jeden díl rýže na dva díly vody. Jasmínové rýži prospěje, když ji poté, co je uvařená na skus, stáhnete z plotny a necháte pod pokličkou (nejlépe v peřinách) 20 minut dojít. 

Můžeme doručit do:
12.7.2022
Skladem (0,484 kg)
70 Kč / kg

SLožení: 100% rýže jasmínová bílá

Země původu: Vietnam

 

Nutriční hodnoty na 100g:

Energie 1465 KJ/ 350 kcal
Tuky 0.8 g
Sacharidy 81 g
Bílkoviny 5 g
Vláknina 2 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení