Pohanka je velmi specifická svou chutí. Buď ji milujete nebo ji nemůžete ani cítit Pokud patříte k druhé skupině, zkuste používat alespoň pohankovou mouku, abyste nepřišli o všechno zdravé, co tato rostlina nabízí. 

Je vhodné pohanku vařit co nejkratší dobu, aby si uchovala co nejvíce prospěšných látek. Pokud ji třeba dáváte do polévky jako zavářku, přidejte ji až ke konci vaření. Já ji zaliji vroucí vodou, nechám pod pokličkou klidně i 20 minut a pak přidám na závěr jakéhokoli vaření. Znamená to sice o jeden hrnec k umytí navíc, ale za ty benefity to stojí ☺

Můžeme doručit do:
2.2.2023
Skladem (4,672 kg)
110 Kč / kg 110 Kč / 1 kg

Složení: 100% pohanka, může obsahovat stopy lepku

Země původu: Rusko

 

Nutriční hodnoty na 100g:

Energie 1532 KJ/ 366 kcal
Tuky 3.7 g
Sacharidy 72 g
Bílkoviny 13 g
sůl 0 g
vláknina 4 g

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

ZDRAVÍ Z PŘÍRODY s.r.o.

Chmelnická 194

760 01 Zlín