Pohanka lámanka
Pohanka lámanka je nalámaná pohanka kroupa. Je jemnější než pohanka celá, proto je rychleji uvařená. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina vhodná pro celiaky.
Je vhodná k vaření, k zahušťování polévek, do salátů, na přípravu rizota, nákypů, kaší nebo k zapékání.
Návod k přípravě: pohanku zalejte vroucí vodou a vařte cca 2-3 minuty v poměru 1:2, přikryjte a nechte nabobtnat. Pohanka lámanka se ale ani vařit nemusí. Stačí ji nechat přes noc namočenou a poté konzumovat třeba se sušeným i čerstvým ovocem, ořechy.
Kategorie: | BEZOBALOVÝ NÁKUP |
---|
Složení: mechanicky loupaná pohanka
Země původu: Česká republika
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 1490 Kj/ 355 kcal |
Tuky | 4,3 g |
z toho nasycené MK | 0.9 g |
Sacharidy | 59 g |
z toho cukry | 1.5 g |
Bílkoviny | 16,5 g |
Sůl | 0.001 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
Kopaná 806
744 01 Frenštát pod Radhoštěm
DIČ: CZ28571185
IČ: 28571185