Petrželový list je zdrojem vitamínů a minerálů a významným dekoračním prvkem pokrmů. Hodí se do teplých i studených pokrmů. Do polévek, omáček, salátů, pomazánek, paštik, k bramborám, masu i těstovinám. Kořen se používá namočený nebo krátce povařený do polévek, omáček, salátů i k masu. Petržel je koření, které podporuje funkci trávicího ústrojí a ledvin.
Uchovávejte v suchu a temnu!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
B E N K O R s.r.o.
Mělnická Vrutice 72 277 31 Velký Borek |
IČ: 47535687 DIČ: CZ47535687 firma zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 16577 |