Mandlová mouka
Jedna z nejoblíbenějších surovin pro bezlepkového pečení, výživově velmi bohatá. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost. Mandlová mouka je vhodná pro všechny, kteří chtějí ozvláštnit svůj jídelníček novou surovinou s multifunkčním využitím a zajímají se o zdravé stravování.
Mandlová mouka se používá hlavně při pečení sladkých pokrmů - dortů, cukroví, desertů či krémů. Tím to ale nekončí! Můžete si z ní zkusit vyrobit mandlové mléko nebo třeba domácí marcipán. Lze ní nahradit část klasické mouky v jakémkoli pečení.
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Složení: mletá mouka z loupaných MANDLÍ
Země původu: Španělsko
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 2508kJ/607kcal |
Tuky | 53,01g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,08g |
Sacharidy | 3,90g |
z toho cukry | 3,50g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 22,34g |
Sůl | 0,027g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.
Kontaktní adresa:
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava
info@naturaljihlava.cz