Lyofilizované korbáčky
Lyofilizace je proces sušení potravin mrazem. Dochází tak k vysušení přirozeně obsažené vody v produktu za extrémně nízké teploty a tlaku. Voda přestupuje z pevného ledu přímo do páry. Na rozdíl od klasického sušení, lyofilizace nezničí vitamíny, minerály ani vlákninu. Umí uchovat barvu produktu, zvýrazní jeho přirozenou chuť. Navíc to krásně křupe :) V dnešní době je možné lyofilizovat téměř cokoli, důkazem toho jsou tyto korbáčky!
Kategorie: | Mléčné výrobky |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.