Lyofilizované korbáčky

Lyofilizace je proces sušení potravin mrazem. Dochází tak k vysušení přirozeně obsažené vody v produktu za extrémně nízké teploty a tlaku. Voda přestupuje z pevného ledu přímo do páry. Na rozdíl od klasického sušení, lyofilizace nezničí vitamíny, minerály ani vlákninu. Umí uchovat barvu produktu, zvýrazní jeho přirozenou chuť. Navíc to krásně křupe :) V dnešní době je možné lyofilizovat téměř cokoli, důkazem toho jsou tyto korbáčky! 

Položka byla vyprodána…
Objednáno
Značka: MESAVERDE
1 740 Kč / kg
Kategorie: Mléčné výrobky
Položka byla vyprodána…
Lyofilizované korbáčky
Regionální produkt Český produkt

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení