Kypřící prášek z vinného kamene
Tento prášek má tendenci kypřit těsto již při pokojové teplotě. Proto doporučujeme vložit těsto, do kterého jste jej zapracovali, co nejdříve do předem vyhřáté trouby. A kolik ho tam dát? Uvádí se poměr 17g prášku z vinného kamene na 500g mouky.
Kategorie: | Dochucovadla, sůl a koření |
---|
Složení: vinný kámen, bio kukuřičný škrob, jedlá soda. Bez lepku a fosfátů.
Země původu: ČR
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 1004 kJ / 235 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 44,02 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 17,51 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.
Kontaktní adresa:
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava
info@naturaljihlava.cz