Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se získává z kukuřičného zrna. Používá se k zahušťování pokrmů, asi nejznámější je jeho použití v asijské kuchyni. Je zdravější než škrob bramborový, protože na rozdíl od něj neobsahuje jed solanin - toxický alkaloid. Ten se nachází například ve vyklíčených bramborách, které už nejsou vhodné ke konzumaci. Zatěžuje trávení.

Zkuste jej použít i při přípravě dezertů, na zahuštění nepečených moučníků. Například podušená jablka se skořicí, zahuštěná trochou kukuřičného škrobu rozmíchaného ve vodě, vám vytvoří pevnou, jakoby pudinkovou vrstvu na dort. Nebo si umíchejte domácí pudink ze škrobu, kakaa a sirupu! 

 

Můžeme doručit do:
9.2.2023
Skladem (4,69 kg)
Značka: Natural Jihlava
70 Kč / kg 70 Kč / 1 kg

Složení: Kukuřičný škrob

Země původu: ČR

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota 1513kJ/356kcal
Tuky 0,60g
   z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 88,00g
   z toho cukry <0,50g
Vláknina  
Bílkoviny <0,50g
Sůl 0,18g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.

Kontaktní adresa:

Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28

586 01 Jihlava

info@naturaljihlava.cz