Koření na svařené víno
Koření na svařené víno je tradiční směs koření, která se používá ke kořenění svařeného vína na jižní Moravě. Neobsahuje cukr, ani žádné jiné přísady.
Dva návody na přípravu svařeného vína:
1) k 0,5 l vína (červeného, bílého nebo i ovocného) přidáme 0,5 lžičky směsi, krátce povaříme a podle chuti osladíme, scedíme.
2) lehké svařené víno: 0,25 l vody a 0,5 lžičky koření svaříme, osladíme, scedíme a nakonec přidáme 0,25 l vína.
1) k 0,5 l vína (červeného, bílého nebo i ovocného) přidáme 0,5 lžičky směsi, krátce povaříme a podle chuti osladíme, scedíme.
2) lehké svařené víno: 0,25 l vody a 0,5 lžičky koření svaříme, osladíme, scedíme a nakonec přidáme 0,25 l vína.
Složení: skořice, hřebíček, nové koření, badyán, lipový květ, meduňka.
Uchovávejte v suchu a temnu.
Uchovávejte v suchu a temnu.
Kategorie: | BEZOBALOVÝ NÁKUP |
---|
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
B E N K O R s.r.o.
Mělnická Vrutice 72 277 31 Velký Borek |
IČ: 47535687 DIČ: CZ47535687 firma zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 16577 |