Kokosový cukr
Kokosový cukr má nízký glykemický index a velmi příjemnou karamelovou chuť. Obsahuje také velké množství živin a je skvělou náhradou rafinovaného cukru.
Kokosový cukr se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Kokosová míza je světlá sladká tekutina, která po naříznutí vytéká z květu, musí se ještě několik hodin vařit, aby zhoustla a následně zkaramelizovala.
Kokosový cukr si uchovává velké množství živin. Všem pokrmům dodá krásnou aromatickou vůni! Proto je ideální do kávy a různých koktejlů. Sladivost je stejná jako u klasického bílého cukru.
Kategorie: | Sladidla |
---|
Složení: cukr kokosový nerafinovaný
Země původu: Indonésie
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 1731 kJ/ 414 kcal |
Tuky | 3 g |
z toho nasycené MK | 0 g |
Sacharidy | 92 g |
z toho cukry | 64 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.
Kontaktní adresa:
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava
info@naturaljihlava.cz