Hřebíček celý
Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se celý nebo mletý ke kořenění sladkých pokrmů nebo pečiva, zvláště vánočního. Dále na tmavé maso, ponejvíce skopové a zvěřinu, do naložené sladkokyselé zeleniny a kompotů. Patří také k houbám, nakládaným sleďům a vařené rýži. Je nezastupitelný do svařeného vína. Podle lidové tradice se žvýká při bolestech zubů a zánětech v dutině ústní.
Uchovávejte v suchu a temnu.
Kategorie: | BEZOBALOVÝ NÁKUP |
---|
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
B E N K O R s.r.o.
Mělnická Vrutice 72 277 31 Velký Borek |
IČ: 47535687 DIČ: CZ47535687 firma zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 16577 |