Hrách žlutý půlený
Hrách je typickou luštěninou používanou v tradiční české kuchyni. V naší zemi se konzumuje už od doby kamenné. Znamé je spojení hrách a kroupy, což byl základ jídelníčku chudých. Hrachová pučálka je zase obřadní pokrm, který se jedl na Štědrý den a v postním období před velikonocemi.
Tento žlutý, půlený má výhodu v tom, že se nemusí namáčet a dlouze vařit.
Kategorie: | Luštěniny |
---|
Složení: 100% hrách žlutý, může obsahovat stopy lepku.
Země původu: ČR
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 1429 KJ/ 338 kcal |
Tuky | 1,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 55 g |
Bílkoviny | 20 g |
Vláknina | 13 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
ZDRAVÍ Z PŘÍRODY s.r.o.
Chmelnická 194
760 01 Zlín