Fazole adzuki
Tyto drobné, červené fazole se pěstují již po tisíciletí v Asii. K nám se rozšířili zejména vlivem makrobiotiky. Jedná se o lehce stravitelnou luštěninu.
Adzuki namáčejte, poté vodu slijte a v nové vodě vařte úplně do měkka. Pokud vlastníte papiňák, čas vaření se vám jeho použitím může velmi výrazně zkrátit.
Kategorie: | Luštěniny |
---|
Složení: sušená fazole adzuki
Země původu: Argentina
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 1337 kJ / 331 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 58,6 g |
z toho cukry | 2 g |
Vláknina | 12 g |
Bílkoviny | 21,9 g |
Sůl | 0,006 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.
Kontaktní adresa:
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava
info@naturaljihlava.cz