Cukr třtinový Demerara
Jak název napovídá, jde o cukr, který se získává z cukrové třtiny. Cukr vzniká ve stonku rostliny. Vylisovaná třtinová šťáva se zahušťuje, vzniká tak hustý sirup, ze kterého začne krystalizovat cukr. Centrifugací se oddělí cukr a melasa. Čím více zbytkové melasy cukr obsahuje, tím je tmavší a bohatší na minerály a stopové prvky. Má také výraznější aroma i karamelovou chuť.
Kategorie: | Sladidla |
---|
Složení: 100% třtinový cukr
Země původu: Kolumbie
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota | 1680 kJ / 402 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 99 g |
z toho cukry | 97 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,053 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
ZDRAVÍ Z PŘÍRODY s.r.o.
Chmelnická 194
760 01 Zlín