Čočka červená bio
ZEMĚ PŮVODU: Turecko
SLOŽENÍ: červená čočka loupaná půlená z kontrolovaného ekologického zemědělství
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
Kategorie: | BEZOBALOVÝ NÁKUP |
---|
Červená čočka je oblíbená pro rychlou přípravu bez namáčení a dobrou stravitelnost v porovnání s jinými luštěninami. Nelze ji však použít ke klíčení. Červená čočka obohatí polévky a zeleninové i masové směsi a je dobrým příkrmem i základem pomazánek. Nenahraditelná je v asijských směsích s kokosovým mlékem, zázvorem, kari... Před přípravou čočku dobře propláchneme ve studené vodě a vaříme 15 minut ve vodě, polévce či dušeném pokrmu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
bio nebio s.r.o.
Průmyslová zóna 103
267 51 Bavoryně
IČO: 27204545