Čočka černá
Černá čočka má nízký glykemický index. Díky své černé barvě je často nazývána jako "kaviár" - odtud také její název Beluga. Tato barva značí přítomnost pigmentu.
Černá čočka po uvaření drží svůj tvar, chuťově je nasládlá s příjemnou oříškovou chutí. Její další velkou výhodou je fakt, že se nemusí namáčet a že nenadýmá. Má významný obsah kvalitních rostlinných bílkovin a minimum tuků.
Kategorie: | Luštěniny |
---|
Složení: černá čočka BELUGA
Země původu: Kanada
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie | 1286 KJ/ 305 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- z toho nas. mastné kys. | 0,2 g |
Sacharidy | 41 g |
- z toho cukry | 1,1 g |
Bílkoviny | 23 g |
Sůl | 0.02 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Ze zdravé výživy snad všichni známe značku Natural Jihlava. Mají kvalitní a výborné produkty.
Kontaktní adresa:
Natural Jihlava JK s.r.o
Humpolecká 286/28
586 01 Jihlava
info@naturaljihlava.cz